За нас

Фирмата се занимава с отглеждането на едър рогат добитък с основно направление животновъдство от 1995 г. От самото основаване до момента ние залагаме на хуманно отношение към животните които отглеждаме с много любов и грижи.

Животните се отглеждат предимно свободно пасищно и в нашите ферми. Те са с родословие и сертификати. Членове сме в Асоцияцията за развъждане на черно-шарената порода в България. Към настоящия момент отглеждаме над 350 глави добитък. Имаме както месодайни породи така и за млечно направление.

Любовта ни към животните и към здравословното хранене, ни подтикна през 2020 година да започнем собствено производство на месо и месни продукти под собствена марка „АйкоМес“.

Целта ни е да предложим този вкус от едно време, с който са израснали предишните поколения и с който искаме да пораснат здрави нашите деца. Нашите продукти се произвеждат изцяло от Българско месо само и единствено отгледани в нашата ферма. Всичките ни продукти са без заместители на месо,без подобрители, без ГМО, без изкуствени оцветители и много други. Нашите животни се хранят изцяло от продукция произведена от собствена земя която отглеждаме старателно и така гарантираме високото качество на нашите продукти.

Ние създаваме храната която е създавана през годините, когато са били използвани единствено чисти и натурални подправки. Продуктите ни са приготвени по стари български рецепти. Ние сме безкомпромисни към качеството на месото, което е отражение на естествената храна и свободното движение на животните ни.

При нас определящо е натуралната рецепта, не толкова външният вид на продукта.

Производствената ни база отговаря на всички изисквания на ЕС и висока хигиена и контрол.

Фермата ни е разположена в с.Бъзовец, обл.Русе. Селото се намира на Източната част на Дунавската равнина, по поречието на река Русенски лом известно с най-чистия въздух в областта.

Защо да избереш AйкоMес

Изцяло българско производство

Близо 30 години традиции в животновъдството

Собствена ферма отговаряща на европейски стандарти

Над 350 глави добитък с родословие и сертификати

Винаги качествено, свежо и прясно месо

Без заместители на месо, без оцветители, без ГМО

Продукти приготвени по стари български рецепти

И не на последно място – БЕЗПЛАТНА доставка над 99 лв

Вземи -10% за първата си поръчка с АйкоМес!